Domov » Molitev za mir v Ukrajini v sredo preko zooma

Molitev za mir v Ukrajini v sredo preko zooma

Včeraj sva zopet prejela pismo Usmerjevalnega odbora “Skupaj za Evropo”. V prejšnjem pismu izpred nekaj dni so nas prosili, da molimo za mir v Ukrajini in nam predlagali molitev molitev Sv. Frančiška Asiškega, sporočata Pavle in Marjana Snoj. 

Danes nam pišejo:

“Dragi prijatelji Skupaj za Evropo,

pred tednom dni smo vas prosili, da molimo za mir v Ukrajini, ker na skrbi tudi mir v Evropi. Naš cilj je vedno “skupaj”. Mnogi molijo za ta mir na različne načine.

Danes vas vabimo na večerno srečanje, razmišljanje in molitev. Srečali se bomo z nekaterimi sestrami in brati iz Ukrajine, da bi jih poslušali in molili skupaj za mir:

                                                            sreda, 2. marca 2022, 19,00 do 20,30 po Zoomu.

Dmytro Volovnykiv, ukrajinski diplomat iz Kijeva, nekdanji namestnik Ukrajinskega ambasadorja v Italiji je pripravljen z nami deliti nekatera osebna razmišljanja o situaciji v Ukrajini. Nekateri prijatelji “Skupaj za Evropo” se bodo iz Ukrajine povezali z nami v molitvi. Pomembno je, da ne gre za politično razpravljanje, ampak za molitev v kateri mi kot bratje in sestre skupaj prosimo Boga za mir.

Govori in molitve bodo v nemškem in angleškem jeziku. Zadovoljni smo, da se bodo tudi druge krščanske mreže povezale v tej molitvi.

Hvaležni smo, da mnogi molijo z nami. Link boste prejeli, če boste pisali na elektronski naslov:  [email protected]

V imenu Usmerjevalnega odbora “Skupaj za Evropo”

S. Nicole Grochowina        Gerhard Pross        Maria Wienken

Oznake: