Domov » Molitev patra Pija, ki je izprosila ogromno čudežev

Molitev patra Pija, ki je izprosila ogromno čudežev

Rezultat te preproste molitve, ki jo je izgovarjal svetnik, je na tisoče čudežev, piše ameriška izdaja spletnega portala Aleteia. 

Današnji godovnik sv. Pij iz Pietrelcine, bolj poznan kot pater Pij, je imel svojo najljubšo molitev, ki jo je molil za vsakogar, kdor ga je prosil za pomoč. Patra Pija je vsak dan nepregledno število ljudi prosilo, bodisi osebno ali pa v pismu, naj moli zanje za določen namen, in zelo pogosto je Bog te namene čudežno izpolnil.

Predstavljamo vam molitev, ki jo je p. Pij molil vsakič, ko je želel za nekoga posredovati pri Bogu. To je pravzaprav molitev, ki jo je sestavila sv. Marjeta Marija Alakok in je znana pod imenom Učinkovita devetdnevnica k Presvetemu Srcu Jezusovemu. Marjeta Marija Alakok je svetnica, ki je živela v 17. stoletju in so ji bila v življenju dana številna videnja Jezusa.

Mnogi verjamejo, da je to zelo močna molitev, ker se neposredno obrača na Jezusovo srce in ga prosi usmiljenja za nas in naše prošnje. Jezusovo srce je resnično polno ljubezni in sočutja, ta molitev pa zaupa v to ljubezen in verjame, da je Jezus usmiljen in bo velikodušno izpolnil naše prošnje, če je takšna Njegova sveta volja.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Oznake: