Domov » Molitev pripravljenosti za boj proti zlu, satanizmu in prekletstvom

Molitev pripravljenosti za boj proti zlu, satanizmu in prekletstvom

Molitev, s katero zaščitimo sebe in svoj dom skozi ves dan, razveljavimo vsa prekletstva in pečate nad nami in nad našo družino.
Postavljam se v prisotnost Jezusa Kristusa, In se podrejam njegovi avtoriteti. Nadevam si celotno Božjo bojno opremo, da se bom mogel upirati hudičevim zvijačam.(Efežanom 6:10-11). Stojim torej prepasan okoli ledij z resnico, oblečen v oklep pravičnosti (Ef 6,14) in z nogami, obutimi v pripravljenost za oznanjevanje evangelija miru (Efežanom 6,15). Predvsem pa vzamem ščit vere; z njim bom mogel pogasiti vse ognjene puščice hudega (Ef 6,16). Vzamem tudi čelado odrešenja in meč Duha, kar je Božja beseda (Ef 6,17).
V IMENU JEZUSA KRISTUSA, križanega, mrtvega in vstalega, zvežem vse zle duhove zraka, atmosfere, vode, ognja, vetra, zemlje, podzemlja in onostranstva. Kličem JEZUSOVO KRI, da zaščiti zrak, ozračje, vodo, ogenj, veter, zemljo, njene sadove okoli nas, podzemlje in onostranstvo. V IMENU JEZUSA izničim vsak vpliv katere koli izgubljene ali padle duše glasnika Satanovega sedeža , čarovnic, čarovnikov ali satanovih častilcev, ki so lahko prisotni na kakšen nadnaraven način.
V IMENU JEZUSA vsem omenjenim sovražnikom prepovedujem, da bi se nagovarjali, kakorkoli pomagali, nagovarjali mene (nas) ali delali karkoli drugega kot to, kar jim zapovedujem v imenu Jezusa. Tudi v imenu Jezusa prepovedujem vsem izgubljenim duhovom, satanskim skupinam ali poslancem ter njihovim sodelavcem, podložnikom ali poglavarjem, da poškodujejo ali uničijo karkoli, kar imam.
V IMENU JEZUSA ZLOMIM IN PREKLICUJEM VSAK SATANOV PEČAT, KI JE POSTAVLJEN NA TEM MESTU, NA MENE, NA MOJO DRUŽINO, (moj mož, moja žena, otroci, starši …) HIŠO, FINANCE, SODELAVCE, BIVALIŠČE, IMETJE IN IZVORE OSKRBE . (ponovi 7x)
V IMENU JEZUSA KRISTUSA IN PO ZASLUGAH NJEGOVE PREDRAGOCENE KRVI ZLOMIM IN PREKLICUJEM VSAKO PREKLETSTVO , ČAROVNIJO, PEČAT, UROK, ZAPIS, ČARANJE, BAJANJE, VEZO, PREVARO, PAST, LAŽ, KAMEN SPOTIKE, PREPREKO, PREVARO, UTRUJENOST DUHA ALI ODVRAČANJE POZORNOSTI, DUHOVNO SUŽENJSTVO, VPLIV ALI NALOG, PA TUDI VSAKO BOLEZEN TELESA, DUŠE, DUHA, DUHA ALI UMA VRŽENO NA MENE; MOJO DRUŽINO (na mojem možu, na moji ženi, otrocih, starših…) HIŠO, FINANCE, SODELAVCE, BIVALIŠČE, IMETJE, VIR OSKRBE, NA TA KRAJ, NA KATEROKOLI OMENJENO OSEBO,PROSTOR ALI KRAJ, NA KATEROKOLI SREDSTVO, NA MOJE LASTNE ALI NAŠIH DRUŽINSKIH NAPAK IN GREHE (ponovi 3x)
V IMENU BOGA OČETA ta kraj, sebe, svojo družino, (mož, ženo, otroke, starše…), hišo, finance, sodelavce, bivališča, premoženje in vire oskrbe zapečatim v Kri Jezusa Kristusa.
V IMENU BOGA SINA zapečatim ta kraj, sebe, svojo družino, (mož, ženo, otroke, starše…), hišo, finance, sodelavce, prebivališča, premoženje in vire oskrbe v krvi Jezusa Kristusa .
V IMENU BOGA SVETEGA DUHA Zapečatim ta kraj, sebe, svojo družino, (moža, ženo, otroke, starše …), hišo, finance, sodelavce, prebivališča, premoženje in vire oskrbe V Kri Jezusa Kristusa.
Zdaj postavljam križ JEZUSA KRISTUSA med sebe in naraščaj svojega družinskega drevesa. Križ JEZUSA KRISTUSA postavljam tudi med tiste, za katere molim, in naraščaj njihovega družinskega drevesa.
V IMENU JEZUSA naj se prekine vsaka neposredna povezava med generacijami in naj Predragocena KRI GOSPODA JEZUSA KRISTUSA očisti njihovo medsebojno povezanost.
Gospod Jezus, prosim o Te, blagoslovi ta kraj, mene, mojo družino (imenuj vse svoje družinske člane, starše) blagoslovi Jezus mojo hišo, finance, sodelavce, bivališče, premoženje in vire oskrbe, vse, kar imam in si lastim.
O Brezmadežna Marija, obleci me v luč, silo in moč svoje vere. Oče, prosim pošlji angele in svetnike, da mi pomagajo v boju proti vsemu zlu. Hvala Gospod JEZUS KRISTUS, ker si moja modrost, moja pravičnost, moje posvečenje, moje odrešenje, moj zdravilec, moj osvoboditelj. Predajam se služenju Tvojega Svetega Duha in prejemam tvojo resnico v služenju, ki si mi ga namenil.
Slava Očetu in Sinu in Svetemu Duhu. Kakor je bilo na začetku, tako zdaj in vselej in vekomaj. AMEN.
(prevedeno iz hrvaškega jezika, prevod: Martina Grajzar)