Domov » Molitev za osvoboditev z blagoslavljanjem

Molitev za osvoboditev z blagoslavljanjem

Gospod Jezus, pridi in me prekrij s svojo predragoceno Krvjo;

pridi in prekrij tudi to posest in vse ljudi, ki na njej prebivajo, dlje ali le za kratek čas;

pridi in s svojo predragoceno Krvjo prekrij vse moje sovražnike.

V Jezusovem imenu prepovedujem vsem zlim duhovom, da bi napadli kogarkoli ali karkoli v moji hiši, v našem bivališču ali na naši posesti!

V Jezusovem imenu in po moči Svetega Duha izničujem vpliv kakršnekoli besede, ki je bila izrečena proti meni; uničujem in izničujem vpliv vseh dejanj in obredov, ki so vame uperili hudobijo!

V Jezusovem imenu se osvobajam in očiščujem vsake besede, dejanja, obreda (in vsake okultne ali metafizične misli), ki lahko v meni sproži tesnobo, zmedo, stisko, bolezen ali kakršnokoli prekletstvo!

V Jezusovem imenu prekinjam vse negativne vezi, ki obstajajo med menoj in vsemi mojimi sovražniki, med menoj in mojimi predniki.

V Jezusovem imenu sovražnikom vse zlo, ki so mi ga storili, vračam z blagoslovi.

Duh svetosti, Duh blagoslova, spusti se name, vstopi v moj razum, v mojo domišljijo, v moj celotni spomin, v moje možgane, preplavi me vsega in uniči v meni vsakršne vzroke motenj in zablod.

Duh svetosti, Duh blagoslova, spusti se name, vstopi v mojo voljo, preplavi jo in uniči v njej vse vzroke za različne blokade.

Duh blagoslova, spusti se v moje srce, ozdravi vse rane mojega srca in daj, da se iz njega razblinijo vsa čustva, ki ne prihajajo od Tebe.

Duh blagoslova, spusti se name, vstopi v moje telo in preplavi vse notranje organe, živčni sistem, dihala, žleze, mišice in kosti.

Devica Marija, iztrgaj me vsemu, kar ne prihaja od Jezusa in me skrbno ovij s svojim materinskim plaščem.

Devica Marija, prosim te, neprestano kliči name Svetega Duha, Duha blagoslova in svetosti. Amen!

(avtorica: s. Claire Gagné, Kongregacija sester sv. Jožefa)

Vir: Založba Emanuel