Domov » Duhovnik je hudo zbolel, molimo zanj!

Duhovnik je hudo zbolel, molimo zanj!

Dobili smo nujno prošnjo za duhovnika koprske škofije, ki je hudo zbolel. Nedavno je bil operiran zaradi rakavega tumorja in so mu morali odrezati ledvico. Vendar se je bolezen razširila, našli so še tumor v glavi. Zato ga z njegovim privoljenjem priporočamo v molitvi božjemu služabniku škofu Antonu Vovku, da bi po njegovi priprošnji, če je le Božja volja, ozdravel. 

S skupno molitvijo začnemo danes, v nedeljo,, 24. oktobra 2021. Sledili bomo devetdnevnici k škofu Antonu Vovku, lahko si izberete krajšo ali daljšo obliko. To sporočilo in devetdnevnico lahko poljubno širite (je vesel in hvaležen, da ljudje molijo … ).

Zmolimo vsak dan:

Dobri Bog, v božjem služabniku škofu Antonu Vovku si dal svojemu ljudstvu dobrega pastirja in pogumnega pričevalca za vero v času preizkušnje. S trdno vero in zaupanjem v njegovo priprošnjo, te prosimo za našega brata duhovnika Pavla.

Podpiraj ga in mu bodi blizu v njegovi preizkušnji. Na priprošnjo škofa Vovka te prosimo za Pavlovo ozdravljenje. Podari mu telesno in duhovno moč za delo v tvojem vinogradu. Amen.

Oče naš. Zdrava Marija. Slava Očetu.