Domov » Izredno sporočilo v Medžugorju po Ivanu: “Molite po mojih namenih!”

Izredno sporočilo v Medžugorju po Ivanu: “Molite po mojih namenih!”

Izredno sporočilo Kraljice miru, ki ga je prejel videc Ivan 4. septembra 2021:
Nocoj je Marija prišla posebno radostna in vesela med vse nas. Čim je prišla, je pozdravila vse s svojim običajnim pozdravom: “Naj bo hvaljen Jezus, dragi moji otroci.”
Nato je Marija stegnila svoje roke in molila nad vsemi nami, še posebno nad vami, bolniki in duhovniki, ki ste prisotni na tem srečanju. Nato je vsem nam namenila naslednje besede:
“Dragi otroci,
na poseben način vas vse kličem, da bi molili za moje namene, ker morem jaz, preko vaših molitev in preko vas, ustaviti satanove načrte, ki vas vsak dan bolj oddaljujejo od Boga, postavljajo sebe pred Boga in uničujejo vse, kar je lepega na svetu.
Molite, dragi otroci! Mati moli z vsemi vami.
Hvala, dragi otroci, ker ste se tudi danes odzvali mojemu klicu.”
Nato nam je Marija podarila svoj materinski blagoslov, prav tako je blagoslovila vse nabožne predmete, ki smo jih prinesli sem za blagoslov.
Nato sem ji priporočil vse vas, vaše potrebe, vaše družine, vse vas, ki ste se v teh dneh na poseben način priporočili v molitvi, vse vaše potrebe, ki jih vsi nosite v svojih srcih. Marija bolj kot kdorkoli pozna naša srca.
Nato je Marija nekaj časa molila nad nami in med to molitvijo tudi odšla v znamenju luči in križa, s pozdravom: “Pojdite v miru, dragi otroci moji.”
C. R.