Domov » Številne prošnje za molitev

Številne prošnje za molitev

V zadnjem času smo prejeli kar nekaj prošenj za molitvene namene. Molilcem priporočamo, naj jih izročijo Mariji v zameno za to, da molimo po Marijinih namenih. 

“Molite za mojega brata, ki ga kmalu čaka težka zapuščinska pravda. Da bi se zadeve mirno in ugodno na sodišču rešile za vse dediče. Prosim tudi zase, da bi čimprej mirno prišla do lastnega stanovanja. Nakup je zaključen, urediti moramo še zadnje zadeve – podelitev ključev, upravna enota ipd.,” je pisala Ana.
“Naprošam vse, ki zaupajo v molitev, da skupaj prosimo za mojo kolegico Dijano, da čimprej pride do odstranitve kamna, ki se je že zarasel v mehurju in ima strašne bolečine. Gospod pri tebi ni nič nemogoče. Hvala vsem in vsakemu posebej,” nam piše Marinka.
“Prosim za molitev za sina, ki je v veliki depresiji in ima celo samomorilne misli…. Bogu hvala in vsem vam hvala za molitve,” nam je pisala Ljuba.
Mira nam je poslala naslednje sporočilo: “Prosim za molitev za prijateljico, ki je v veliki stiski in ne ve, ali bi obdržala otroka. Bog lonej vsem.”
Andreja pa nam je napisala: “V bližnji soseščini zelo trpi mlada družina z več mladoletnimi otroki  zaradi zlorabe alkohola in nasilnega vedenja njihovega moža in očeta, zato goreče prosijo za molitev, da bi se jih Bog usmilil in rešil njihove nevzdržne razmere. Hvala za molitveno podporo in Bog povrni vsem!”
Naj tudi spomnimo na nedavno tragedije, ko je voznik s traktorjem po nesreči do smrti povozil triletnega otroka na Igu. Družina je v zelo hudi stiski.