Domov » Vabljeni v mrežo posrediške molitve za različne namene

Vabljeni v mrežo posrediške molitve za različne namene

Vabim vas, da se vključite v verigo posredniške molitve za Evropo. Za molitveno verigo je opredeljenih osem namenov,  skupina ali posameznik pa se odloči za enega od njih.

Potek in nameni molitve so podani v skupnem dokumentu, ki smo ga prevedli v slovenski jezik (glej prilogi) ali na https://intercession-network.com

Skupni nameni molitve za vse države so naslednji:

1) Molimo za zlom moči pandemije covid-19 z vsemi njenimi negativnimi učinki in proti kakršnim koli napadom na človekovo svobodo!

2)     Molimo za novo izlitje Svetega Duha na vse, še posebej na mlade. Nova evangelizacija naših držav, številna spreobrnjenja k Gospodu Jezusu (prebujenje). Da zlomimo moč zlih ideologij, ki nas napadajo!

4)      Molimo za ponovno evangelizacijo Cerkve!

6)      Molimo za naše države in Evropo, da ostanejo in rastejo v svojem izvornem krščanskem značaju! Molimo proti vsakršni očitni ali prikriti islamizaciji naše celine in kakršnim koli slabim posledicam ilegalnih migracijskih valov!

7)      Molimo, da bi v naših državah imeli vlade, ki spoštujejo krščansko dediščino in kulturo naših držav ter podpirajo naravno družino, varujejo življenje in branijo človeško življenje od spočetja naprej ter pomagajo Cerkvi pri njenem poslanstvu in ji zagotavljajo svobodo. Seveda je to politiko mogoče predstavljati verodostojno le, z integriteto in poštenostjo, v solidarnosti z revnimi in zatiranimi. Molimo za volitve v naših državah in za takšne vlade!

8)     Molimo, da bi ljudje spoznali Resnico in naj se resnica širi prek medijev!

Kako se vključiti v molitev?

Vsi posamezniki, družine, skupnosti se lahko zavežejo k redni molitvi in postu za eno leto, od 1. februarja 2022 do 31. decembra 2022. Načini molitve in posta so prepuščeni vam! Prosimo vas le,  da ste zavezi zvesti! Prosimo vas, da delate to, za kar ste se prijavili. Če se želite pridružiti, pošljite e-pošto na: [email protected]

Prosimo vas, da ob prijavi navedete ime skupnosti ali svoje osebno ime, če ste družina ali posameznik. Navedite tudi svoj kraj bivanja in državo ter molitveni namen (glej zgoraj naštete molitvene namene), za katere ste se odločili v tem letu moliti.

Za dodatna pojasnila lahko pišete na e-mail: [email protected]

Pozdrav v Gospodu.

Darja Justinek, moderatorka CHARIS za Slovenijo

Oznake: